Akupunktur hos Illona Laursen

Hvad er Akupunktur?

Akupunktur bliver mere og mere brugt i Danmark end nogensinde før, da det er en virkningsfuld behandlingsform uden nævneværdige bivirkninger.
Akupunktur er en afbalancerende behandling af kroppen, der arbejdes med yin og yang for at genskabe balancen i kroppen

Med akupunkur kan man behandle rigtig mange ting

HjernerystelseBihule betændelseAnsigt lammelse
Her kommer snart en fyldestgørende beskrivelse. Imellemtiden er du velkommen til at kontakt Illona hvis du har spørgsmål.
Her kommer snart en fyldestgørende beskrivelse. Imellem tiden er du velkommen til at kontakt Illona hvis du har spørgsmål.
Her kommer snart en fyldestgørende beskrivelse. Imellem tiden er du velkommen til at kontakt Illona hvis du har spørgsmål.

Akupunktur er en meget effektiv behandlings form. På kroppen findes der 12 hovede meridaner (energi baner) på disse baner findes forskellige punkter som har hver deres opgave.

Når der kommer sygdom i kroppen, opstår der ubalancer. Ved at ramme disse punkter med små tynde engangs nåle, kan kroppens balance genoprettes.
En akupunktur behandling foregår på følgende måde: Der stilles en diagnose for at finde årsagen til ubalancen!! Der gives ofte mellem 2-10 nåle i kroppen, og nålene skal sidde i ca 20-30 min. På den måde kan man genoprette balancen i kroppen eller smerte dæmpe, så kroppen selv finder kræfter til at finde tilbage i balance.

Akupunktur kan bruges til forbyggende behandling samt sygdomsbehandling.
Behandlingen stoppes hvis der ikke er effekt efter 4-5 behandlinger.


Nu gives der også akupunktur mod myggestik , måske lyder det mystisk med akupunktur kan påvirke regulering af histaminer , det vil sige man får et stik klør og hæver det ikke .Det er histaminer som får det til at klø og det kan akupunkturen regulere , en behandling pr sæson er nok
Bestil tid til akupunktur